BAL Sylwestrowy 2015 Żuromin

Menu

MENU SYLWESTROWE

  1. Rosół Królewski z makaronem podany w wazie
  2. Ziemniaki z koperkiem podane w kartoflankach (devolaile, żeberko po staropolsku,pieczarka faszerowana,zrazy wołowe po meksykańsku)
  3. Zapiekane różyczki kalafiora (sakiewki drobiowe ze szpinakiem i fetą, kotlet we fraku)
  4. Kulki ziemniaczane ze schabowym pod pierzynką i gruszką marynowaną
  5. O PÓŁNOCY TOAST NOWOROCZNY

  6. Flaczki wołowe podane w wazie
  7. Kluski Śląskie z karkówką w sosie własnym z marchewką francuską glazurowaną miodem
  8. Czerwony Barszczyk z brzuszkami francuskimi

ZIMNA PŁYTA

  1. Różyczki łososiowe
  2. Śledzik na raz
  3. Krokiety z krewetek
  4. Tatar wołowy
  5. Roladki szynkowe z kremem
  6. Udko faszerowane
  7. Bukiet surówek(z marchewki z chrzanem, z kapusty pekińskiej, pieczarka konserwowa, papryka konserwowa)
  8. Sałatka capresse
  9. Sałatka brokułowo-pieczarkowa
  10. Sałatka gyros
  11. Sałatka jarzynowa domowa
  12. Sałatka ananasowa
  13. Owoce mix winogrona, mandarynki, banany
  14. Ciasta: sernik filadelfia, capuccino, słonecznikowiec, porzeczkowiec, smerfetka, shrek, kostka alpejska
  15. Napoje- sok jabłkowy, coca cola, fanta,sprite, woda gazowana i niegazowana
  16. Kawa i herbata

STÓŁ WIEJSKI

szynka smakowita, baleron wyśmienity, kiełbasy w dwóch smakach, kabanosy, boczek rolowany i wędzony w beczce, smalec w trzech smakach z chlebkiem wiejskim oraz przetwory ze spiżarni domowej

Zapraszamy i życzymy Szampańskiej zabawy w „Amorku”